8 maj, 2019 av Charlotta

STOP! Stanna upp en stund…

Ja, ibland bara måste man stanna upp en stund och göra som lammen, njuta…

4 svar till “STOP! Stanna upp en stund…“

 1. Christer skriver:

  Dom har det mysigt i solskenet 🙂

 2. Micke skriver:

  Stanna upp en stund hamnade jag att göra. I går opererade ögonkirurgen bort gråstarr åt mig. Matchen Finland-Kanada var otroligt frustrerande med plastkåpor på ögonen. man såg spelet men inte pucken annat än i reprisen. På morgonen öppnades en helt ny värld, bla vem är den gamla gubben i spegeln! Från att vant sig med att se världen som genom en halvsmutsig plastpåse till syn som en jaktfalk över en natt är rätt så överrumplande. Tror dessutom inte att dessa starroperationer är helt könsneutrala för Husmoderns hårfärg och ögon fick en helt annan positiv lyster!

 3. Nisse skriver:

  Jag har det framför mej men ögonläkaren sa att jag ser för bra ännu. Dessutom har jag svår sjukhus- och läkarskräck så det blir uppskjutet så länge det går.

 4. Micke skriver:

  Jag hade också svårt med tanken att någon börjar påta en i ögonen. Själva ingreppet tog ca 10 min/öga och kändes inte ett endaste dugg. Däremot en ljuskavalkad i regnbågens alla färger som var ganska intressant. Mest tid tog förberedelserna med olika dropp och spritmissbruk när huden kring ögonen tvättades i 80% sprit. Föredrar den invärtes ngt utspädd! Efteråt har det heller inte kännts av alls. Hela proceduren inklusive kaffe med god semla efteråt tog 1½ timme. Absolut inget att skjuta upp eller gruva sig för. Världen förändras nog så pass att det minsann är värt att göra.