I´m off…

Nu förhåller det sig såhär att nu ger jag svansen till allt vad jobb heter. Nu skall inga rapsbaggar räknas, inga trädor krossas, ingen ved göras, inte orienteras efter flyghavre, ej heller tänker jag röra ett verktyg på flera dagar!

För nu tar jag ut min semester, det blir tre dagar och nu kallar släkten och landsvägen med dom brutna vita linjernas hypnos (Dan Tillberg 1981)

Hej då…..

Författare: Kalle

Har varit spannmålsodlare sedan 20 årsåldern. Jobbar som brandförman i Närpes, det betyder att jag inte är heltidsjordbrukare annat än i hjärtat. Jag har familj, sambo och tre döttrar födda -04, -09 och -16 Jag odlar spannmål och oljeväxter på 38 ha, och gör detta på största allvar. Den skrala lönsamheten har inte knäckt mig, bara gjort att jag inte kan vara heltidsbonde. Dessutom har jag ett intresse för närhistorien, och jobbar gärna med att restaurera nyare veteranbilar. (70-talet) Har tre dylika + en mc i garaget. Samlar gärna material och skriver ner mycket nutidshistorier för framtiden. Jag är öppen för det mesta bara det inte har med sport eller idrott att göra. Jag betraktar all sport och idrott som flykt och försvarbeteenden, det man inte kan göra med traktorn kan gott lämnas ogjort!

2 reaktioner till “I´m off…”

  1. Jag lyfter på hatten för alla jordbrukare denna sommar.
    Att ni orkar hålla humöret uppe.
    Ha en skön semester.

    Önskar en jordbrukar dotter.

Kommentarer är stängda.