Spengummi och -propp

Veckans pryl(ar) var alltså ett spengummi och en dito propp – två saker som används vid mjölkning. Det har kommit in många svar – roligt att tävlingen väckte intresse, och roligt att ni vågat lyda uppmaningen att gissa vilt. 🙂 Fyra Bondbloggenkepsar har funnit sina ägare, de åker till Lindkoski, Kimito,  Hindersby och Angelniemi.

Ni som deltog i tävlingen personligen i Kristinestad – vi kommer ihåg er också.

Sonja berättar här hur prylarna fungerar:

Tävlingens andra del dyker upp senare i dag.

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

En kommentar till “Spengummi och -propp”

  1. Yess! Fick hem en Bondbloggen-keps. Riktigt bekväm känns den med, (vilket man inte kan säga om alla reklammössor!).

    Tack för kepsen och en fin blogg allesammans!
    God fortsättning!

Kommentarer är stängda.