1 maj, 2011 av

Taklagsfest.

Hade ingen taklagsfest senast jag byggde, skulle i så fall ha fått fira nästan för mig själv. Nu då mera folk är involverade tyckte jag att det var på sin plats att tacka de som gjort sittt bästa så här långt. Ville visa min tacksamhet till byggteamet med Hasse Storm i ledningen, att de trots lång kall vinter och insnöade brandrester klarat att komma så här pass långt. Visst är vi lite försenade men bättre att jobbet är väl utfört än att det är inom utsedd tidsram. För som jag brukar säga ”det är ingen som frågar hur länge bygget tagit men de frågar vem som byggt”.
Vill påstå att när vi bönder bygger så bygger vi inte endast för oss själva utan även för kommande generationer eller åtminstone för 50 år framåt.
Ordnade sålunda en liten taklagsfest, som jag ville få undanstökad innan vårbruket inleds på allvar, passade ju bra så här inför Valborg då arbetarnas dag i år infaller på en söndag. Stort TACK till byggare, murare, elektriker, rörmontör och planerare för väl utfört arbete. Tack även till försäkringsbolaget för gott samarbete så här långt, hade ju inte själv värderat det egna arbetet under de senaste 20 åren så här högt.
Har inte heller sökt ersättning för alla inträffade skador under åren som gått men denna gång tyckte jag att det var berättigat, det är ju trots allt därför man betalar premien.
Trevlig 1:a maj önskar jag Bondbloggsläsarna……

Kommentarer inaktiverade.