Vem är det som besöker Bondbloggen?

För att svara på den frågan så tänkte jag skriva ett inlägg med lite statistik. Vecka 11 så hade Bondbloggen 3500 besök, medelbesökaren stannade i fem minuter och han/hon läste i medeltal 4 inlägg .

Geografiskt kommer det besök från hela Finland, i topp denna vecka var Helsingfors, Vasa, Jakobstad, Pargas, Lovisa och Åbo. Det finns också många besökare utanför Finland, där främst Sverige syns i statistiken.

Många av er hittar hit via Facebook, vissa dagar kommer hela 13 % av besöken via Facebook.

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

En kommentar till “Vem är det som besöker Bondbloggen?”

Kommentarer är stängda.