26 april, 2010 av Mats

Bondkampen 2-0

Kalles ångtvätt sa upp kontraktet i går, idag var det min tur att ha ett litet haveri. Jag hade så sakteliga tänkt smyga igång med lite gödseltransporter, men märkte att ett framdäck såg lite tomt ut. Vid närmare granskning visade det antagandet sig vara kraftigt överdrivet, i verkligheten var däcket absolut tomt. En metallflisa på 3 cm hade trängt in och satte stopp för mina planer för dagen. Istället blev det utfärd till däcksverkstaden och inköp av nytt däck (det gamla var så nedslitet att det inte var nån ide att lappa).  Dagen kom inte av sej helt, eftersom pappa körde ett par lass med en mindre kärra så länge jag fixade den stora.

Skall man se nåt positivt i det här är det väl dels att det gav åkrarna en dag till för att torka upp, dels att det alltid känns lite manligt när man får skruva med stora hylsnycklar. 🙂

Kommentarer inaktiverade.