Gissa prylen – vinn en keps!

Nu startar den utlovade tävlingen! Sonja och Nisse har ett par grejer från bondgården de visar upp och vi vill veta vad ni tror (eller kanske vet!) att det är och används/använts till. Varje torsdag kommer ett nytt bondrelaterat föremål och då berättar vi också svaret på den föregående frågan.

Del ett av fyra kommer här: Vad är den svarta respektive den gråa grejen Sonja visar?

Mejla ditt svar till bonden.blogg@yle.fi. Kom ihåg att skriva ditt namn och din adress också! Sista tävlingsdatum är onsdag 29.09.2010 klockan 23.59. De som skickat de fyra första rätta svaren får en Bondbloggenkeps. Om det råkar sig så att ingen har rätt svar lottar vi ut de fyra mössorna bland alla som deltagit i tävlingen. Har färre än fyra personer rätt på frågan lottar vi ut de “överblivna” kepsarna bland deltagarna.

Gissa friskt och lycka till!

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.