Sökes: ny bloggare!

Vi utökar bondbloggarskaran och söker nu en skrivglad skogsbrukare! Många i Finland äger skog och det behövs en hel del kunskap och erfarenhet att ta hand om sina skogsmarker på bästa sätt. Därför tycker vi på Bondbloggen att det vore roligt och bra med en skogsbloggare som medverkar då och då.

Vill du dela med dig av dina erfarenheter av livet som skogsägare och skogsvårdare i text, bild, video och ljud? Du ska ha en längre erfarenhet av skogsbruk och gilla att skriva samt ha ett gott språk. Du kan vara man eller kvinna, gammal eller ung, från vilken del av Finland som helst. Du behöver inte arbeta heltid i skogen. Det viktiga är att du är pratglad och pigg på att skriva regelbundet. Bloggarna skrivs i dagboksstil, de kan vara korta inlägg i stil med ”Steg upp kl 6, vattnet hade frusit…” till utförligare uppdateringar om olika arbetsmoment.

Anmäl ditt intresse till bonden.blogg@yle.fi senast 21.11.2010 och berätta om dig själv. Vill du ha mera information, mejla Ingela West på ingela.west@yle.fi eller ring på 040 710 4936.

Dina kollegor:

Bamsetallen är fälld samt 

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.