Ni är duktiga på rim!

Ja, bland många gissningar har jag hittat en kalendervinnare varje dag!

2.12: Ja, här var det geniknölarna som skulle skyddas – helst med en Bondbloggenmössa i sprillans ny design. Det är Jimmy i Skinnarby som får värma sig med den.

3.12: Under täcket ligger man helst och myser med en god bok – och då behöver man en ficklampa. Det här var ett bekant fenomen för Inga i Hindersby.

4.12: En dörrkrans var det här, det hör ju till. Ursula i Esbo får pynta sin dörr.

5.12: Det här väldoftande rimmet handlade om pepparkakor, javisst! Lite ingredienser och verktyg åker med Post-Nisse till Marianne i Vasa.

6.12: En liten bordsduk gör snabbt bordet festfint. Det visste Klaus i Vasa.

Författare: Julbocken

Jag, Julbocken, bor i Lappland. Jag har ett väldigt säsongsbetonat arbete, den största delen av arbetet sker i december. Följ mig på Twitter.com/julbocken om du vill hänga med i min vardag! I december syns jag här i Bondbloggen, har fixat en adventskalender till er så ni har något roligt att göra medan ni väntar på mitt årliga besök om några veckor. Svara innan midnatt så är du med och vinner kanske klappen som rimmet handlar om! Étt nytt rim kommer varje dag klockan 00.01.