Nu är julen här…och där….och där!

God Jul till var och en av Bondbloggens läsare från hela familjen. Ingen glömd men våra mentorer Mårten, Unni, Carin och Ingela lite extra nämnda

Jag har ingen ko så det får bli Simba som för fram hälsningarna

GOD JUL!

Författare: Kalle

Har varit spannmålsodlare sedan 20 årsåldern. Jobbar som brandförman i Närpes, det betyder att jag inte är heltidsjordbrukare annat än i hjärtat. Jag har familj, sambo och tre döttrar födda -04, -09 och -16 Jag odlar spannmål och oljeväxter på 38 ha, och gör detta på största allvar. Den skrala lönsamheten har inte knäckt mig, bara gjort att jag inte kan vara heltidsbonde. Dessutom har jag ett intresse för närhistorien, och jobbar gärna med att restaurera nyare veteranbilar. (70-talet) Har tre dylika + en mc i garaget. Samlar gärna material och skriver ner mycket nutidshistorier för framtiden. Jag är öppen för det mesta bara det inte har med sport eller idrott att göra. Jag betraktar all sport och idrott som flykt och försvarbeteenden, det man inte kan göra med traktorn kan gott lämnas ogjort!

3 reaktioner till “Nu är julen här…och där….och där!”

  1. Tack, Kalle! God jul till dig och din familj också – och till alla Bondbloggens läsare, och till Sonja, Nisse och Mats!

Kommentarer är stängda.