Tack för era svar!

Hela 129 personer deltog i vår användarundersökning förra månaden – tusen tack för alla uppskattande ord, åsikter och tips för vidareutveckling! Som utlovat har vi lottat ut lite Bondbloggengrejer bland de svarande. Sören, Michaela, Mikael, Catarina och Filip har fått post från oss, antingen hittade ni en mössa eller en tygkasse i postlådan – båda givetvis prydda med Bondbloggens gröna och sköna logo – i dem. Grattis, och tack!

Här bjuder vi direkt på några citat ur svaren:

En daglig skön läsestund!

Bondbloggen är rolig, uppiggande och verklighetsnära.

Intressant att läsa om hur det är att vara bonde. Drömmer om det själv, men vet inte var jag ska börja …

Jag läser Bondbloggen för att jag, som är fullständig asfaltsblomma, lär mig mycket om livet på landet …

Man blir beroende efter första bloggbesöket!

Här kan du ladda ner och läsa allt som kom fram i undersökningen!

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.