8 april, 2011 av Cicci

Tillökning och första hjälp.

I morse fick jag det glädjande och efterlängtade beskedet att vår hund Luna hade fått valpar! Klockan halv 8 var dom ännu bara fyra stycken, men det kom senare tre till så nu har vi alltså 7 stycken. Helt underbart gosiga de kan vara!
Jag har precis kommit hem till Petalax efter en dag fullspäckad med första hjälp, som är en obligatorisk kurs för oss på skolan. Alla kanske inte tänker på alla risker som vi dagligen ’utsätter’ oss för. Bara genom att köra bil kan vad som helst hända, och då är det bra att veta vad man ska göra om man kommer dit eller om det händer något då man är ute på åkern och så vidare. Alltid är det bra med lite erfarenhet att plocka fram ur ’ryggsäcken’!

2 svar till “Tillökning och första hjälp.“

  1. anki skriver:

    Oj 7 st,blir många tassar att hålla rena 🙂 Vilken hundsort är det?

  2. Cecilia skriver:

    Engelsk springer spaniel, fågelhundar 🙂