Tillökning och första hjälp.

I morse fick jag det glädjande och efterlängtade beskedet att vår hund Luna hade fått valpar! Klockan halv 8 var dom ännu bara fyra stycken, men det kom senare tre till så nu har vi alltså 7 stycken. Helt underbart gosiga de kan vara!
Jag har precis kommit hem till Petalax efter en dag fullspäckad med första hjälp, som är en obligatorisk kurs för oss på skolan. Alla kanske inte tänker på alla risker som vi dagligen ‘utsätter’ oss för. Bara genom att köra bil kan vad som helst hända, och då är det bra att veta vad man ska göra om man kommer dit eller om det händer något då man är ute på åkern och så vidare. Alltid är det bra med lite erfarenhet att plocka fram ur ‘ryggsäcken’!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

2 reaktioner till “Tillökning och första hjälp.”

Kommentarer är stängda.