14 april, 2011 av Cicci

Sorg och glädje

Jag har varit hemma i Petalax sedan igår kväll, dels för att jag inte har någon skoldag idag och imårgon, men dels också för min kära farfars begravning. Inte för att tala om begravningen, men allt folk som kom fram och sa att de hört mig i radion och så vidare! Det trodde jag faktiskt inte. Att folk som man knappt känner kommenterar om sånt, men det är ju absolut roligt!

Hemmavid är allt som det brukar. Valparna växer och i morgon blir dom sju dagar. Om en vecka befinner jag mig på en kort-semester i Sverige med min pojkvän. Ser verkligen fram emot det!  Vi ska hälsa på hans släktingar där. Vi far med morgonfärjan (M/s Amorella) på torsdag och hem med nattfärjan på söndag kväll. Det kommer bli en annorlunda påsk i år! 🙂

 

Ett svar till “Sorg och glädje“

  1. Christer skriver:

    Beklagar förlusten av farfar.