Sorg och glädje

Jag har varit hemma i Petalax sedan igår kväll, dels för att jag inte har någon skoldag idag och imårgon, men dels också för min kära farfars begravning. Inte för att tala om begravningen, men allt folk som kom fram och sa att de hört mig i radion och så vidare! Det trodde jag faktiskt inte. Att folk som man knappt känner kommenterar om sånt, men det är ju absolut roligt!

Hemmavid är allt som det brukar. Valparna växer och i morgon blir dom sju dagar. Om en vecka befinner jag mig på en kort-semester i Sverige med min pojkvän. Ser verkligen fram emot det!  Vi ska hälsa på hans släktingar där. Vi far med morgonfärjan (M/s Amorella) på torsdag och hem med nattfärjan på söndag kväll. Det kommer bli en annorlunda påsk i år! 🙂

 

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

En kommentar till “Sorg och glädje”

Kommentarer är stängda.