20 april, 2011 av Cicci

Taggad!

Nu är jag verkligen taggad inför Sverige-resan! Det bär av inatt någon gång efter 2. Det tar ju ca 3½ timme att köra till Åbo från oss så. Ska bli riktigt roligt att se hur det är i Sverige, kanske dom redan har börjat med sitt jordbrukande? Jag vet tyvärr inte hur det blir med mitt bloggandet då jag är i Sverige, men jag ska försöka att slippa till någon dator och skriva åtminstone ett inlägg. Om det blir så att jag inte slipper, är jag säker på att Maria, Charlotta och Christer ser till så att ni har något att läsa! 🙂

Har precis varit på lite yrkeslektioner, då det råkade passa i mitt schema idag. Vi fick lära oss lite om hur viktigt det är att ha rätt harvdjup och dylikt inför såningen. Efteråt har vi servat med maskinerna. Det var full rulle i maskinhallen; lantisarna med traktorerna och skogseleverna med en av sina skogsmaskiner. Jag putsade lite fönster på Forden och fixade lite smått och gott bara, då jag inte kunde vara så länge. Nu ska jag precis gå på mat, och efter det har jag ’konst och kultur’ tills ca halv fyra, då jag åker hem.

För övrigt önskar jag er alla en trevlig påsk! 🙂


Blänkande ren och fin Ford
– i alla fall fönsterna! 🙂

Ett svar till “Taggad!“

  1. Christer skriver:

    Önskar dig en trevlig resa, vi ska göra vårt bästa att hålla ställningarna under tiden 🙂