5 maj, 2011 av Cicci

Såningen påbörjad!

Nu är såningen på ”Korsholms skollägenhet” påbörjad! Idag har vi elever kör sväm samt dynga, harvat och sått. Jag själv var och tog jordprover inför någon mätning men följde med i svängarna i bland. Imorgon fortsätter hela cirkusen. Ikväll har jag också hunnit vara i fähuset istället för Michaela som varit i bilskolan. Det gick också riktigt bra 🙂 Småning om blir det väl att krypa under täcket så man orkar med dagen som kommer imårgon också! 😉


Fullt sjå på skolans gårdsplan. Fotade uppflugen på svämvagnen som tillfälligt skulle ses över.
Några av de mindre åkrarna blev sådda i dag. Annars är det dyngspridning som gäller.

2 svar till “Såningen påbörjad!“

  1. - skriver:

    Kom ihåg att ta mycket bilder! 🙂

  2. heidon skriver:

    Du är så duktig! En rikti jordbrukare skall det bli av dig håhå jaja