Blåsväder

Idag har vi nästan storm här på stäppen i pampas. Vimplarna står rätt ut från flaggstängerna och det bara yr upp damm från åkrarna. Blir en lugn dag idag, men ikväll gäller det! Då är det Fagerö karneval – ett säkert tecken på att det är sommarlov. 😉 Länkar till två filmer här, då jag hade problem med att få dem uppladdade hit.

Bus
Mer bus!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)