19 juni, 2011 av Cicci

Långrandigt

Alltså nej, jag tror jag dör av uttråkning! Nästa vecka far jag nog i skolan någon dag, orkar inte sitta hemma och dega mer. Kanske förresten någon hörde mig i radion igår? Måste försvara mig med att jag aldrig pratat i livesändning. Jag tyckte inte det gick speciellt bra, men jag har ju inte hört det själv heller – fast jag vet inte om jag vill höra det heller 😀 Mina lediga dagar går ut på att se film, vara med kompisar, vakta ungar och hundar och köra Finland runt, verkar det som. Egentligen ska jag väl inte alls klaga då jag sett fram emot ledigheten, men jag saknar klasskompisarna så himla mycket..

Försöker få möjlighet att fara och hälsa på min f.d. häst Bosse, men det har fortfarande inte gått igenom. Förhoppningsvis blir det någon gång denna vecka, innan han flyttar igen. Jag har inte så mycket att skriva om nu när jag inte är i skolan, vilket går ut över er, kära läsare. Men jag ska gottgöra det så fort det plingar upp lite mer rubriker och saker att skriva om i mitt huvud. 🙂

Nu har vi ju bara tre valpar kvar här hemma. De tre pojkarna, Buster, Baloo och Bolt, leker och busar dagarna i ända. Riktiga matvrak är dom också. Men det förstår man också, då de växer väldigt mycket.

Linkin Park-konserten var kanonbra! Skulle göra om det! Om jag haft pengar och möjlighet skulle jag velat stanna i Hfors en dag till och sett Bon Jovi, som uppträdde där i fredags. Även om konserten var bra, tyckte jag personligen att Ozzys konsert,  som jag var på ifjol, var bättre. Men det är ju personligt 🙂

4 svar till “Långrandigt“

 1. Tina skriver:

  Hörde dej mitt i allt i radion i lördags då vi va påväg från Vasa till Ptlax…..Du va som du aldrig gjort annat än radiopratat….hur bra som helst ( hörde inte hela inslaget men ändå! ) 🙂 Fortsätt på samma lije ! 😉

 2. Tina skriver:

  ….linje…..tryckfelsnisse i farten 🙂

 3. Cicci skriver:

  Tackar tackar! Säkert är jag väl bara lite väl självkritist 😉

 4. Martina skriver:

  Oj, vad valparna vuxit. “Leker och busar dagarna i ända”. Låter rätt bra… ur valparnas synvinkel iaf. 😉