Långrandigt

Alltså nej, jag tror jag dör av uttråkning! Nästa vecka far jag nog i skolan någon dag, orkar inte sitta hemma och dega mer. Kanske förresten någon hörde mig i radion igår? Måste försvara mig med att jag aldrig pratat i livesändning. Jag tyckte inte det gick speciellt bra, men jag har ju inte hört det själv heller – fast jag vet inte om jag vill höra det heller 😀 Mina lediga dagar går ut på att se film, vara med kompisar, vakta ungar och hundar och köra Finland runt, verkar det som. Egentligen ska jag väl inte alls klaga då jag sett fram emot ledigheten, men jag saknar klasskompisarna så himla mycket..

Försöker få möjlighet att fara och hälsa på min f.d. häst Bosse, men det har fortfarande inte gått igenom. Förhoppningsvis blir det någon gång denna vecka, innan han flyttar igen. Jag har inte så mycket att skriva om nu när jag inte är i skolan, vilket går ut över er, kära läsare. Men jag ska gottgöra det så fort det plingar upp lite mer rubriker och saker att skriva om i mitt huvud. 🙂

Nu har vi ju bara tre valpar kvar här hemma. De tre pojkarna, Buster, Baloo och Bolt, leker och busar dagarna i ända. Riktiga matvrak är dom också. Men det förstår man också, då de växer väldigt mycket.

Linkin Park-konserten var kanonbra! Skulle göra om det! Om jag haft pengar och möjlighet skulle jag velat stanna i Hfors en dag till och sett Bon Jovi, som uppträdde där i fredags. Även om konserten var bra, tyckte jag personligen att Ozzys konsert,  som jag var på ifjol, var bättre. Men det är ju personligt 🙂

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

4 reaktioner till “Långrandigt”

  1. Hörde dej mitt i allt i radion i lördags då vi va påväg från Vasa till Ptlax…..Du va som du aldrig gjort annat än radiopratat….hur bra som helst ( hörde inte hela inslaget men ändå! ) 🙂 Fortsätt på samma lije ! 😉

  2. Oj, vad valparna vuxit. “Leker och busar dagarna i ända”. Låter rätt bra… ur valparnas synvinkel iaf. 😉

Kommentarer är stängda.