Long time, no see

Har inte haft möjlighet och tid att blogga på sistone, då jag delvis jobbat men också spenderat mycket tid vid vår sommarstuga där vi inte har internetförbindelse. Så jag är skyldig er en stor ursäkt. Men ni har faktiskt inte missat mycket alls, måste jag säga. Dagarna bara rullar på, men på måndag börjar praktiken igen! Ser fram emot att få åka tillbaka till skolan och träffa vännerna. 🙂

Vad har jag gjort medan jag inte bloggat då? Förutom sålt glass åt simskoleungarna och övriga simentusiaster, har jag inte gjort något märkvärdigt. Men här ska ni få se några bilder ändå 🙂 Detta är från villan när vi skulle röka abborrar; olika faser. Enjoy!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)