23 augusti, 2011 av Cicci

Skitkalas..

Pumpen i fähuset hade stockat, återigen.. Det blev att hissa upp hela makapären och börja skruva fram propellen som ska hacka sönder dyngan och annat skräp som ska ut i brunnen. Några skruvar senare fick vi bort en stor samling med träbitar – från torven –  och halm. Då torde allt vara i sin ordning, så vi firade ner pumpen tillbaka i brunnen och startade den. Efter lite annat jox i fähuset gick vi tillbaka och fann pumpen stockad igen. Det var bara att börja om; ta upp pumpen och ta bort allt som fastnat. När den stora proppen lossnade kom all skit ur med en väldig fart vilket ledde till att både jag och Michaela fick fullt av koskit över oss.. Efter lite tvättning fortsatte vi och det ledde till en till propplossning -> skitkalas 🙂 Vi kom fram till att propellen behöver bytas så det blev ett projekt till imorgon, för någon annan. För imorgon bär det av på tutorläger med ettorna. Det blir övernattning i Österhankmo till torsdagen då vi återvänder till skolan. Ska bli kul att lära känna årets pojkar 😉

Ett svar till “Skitkalas..“

  1. kim skriver:

    hahhaha