Skitkalas..

Pumpen i fähuset hade stockat, återigen.. Det blev att hissa upp hela makapären och börja skruva fram propellen som ska hacka sönder dyngan och annat skräp som ska ut i brunnen. Några skruvar senare fick vi bort en stor samling med träbitar – från torven –  och halm. Då torde allt vara i sin ordning, så vi firade ner pumpen tillbaka i brunnen och startade den. Efter lite annat jox i fähuset gick vi tillbaka och fann pumpen stockad igen. Det var bara att börja om; ta upp pumpen och ta bort allt som fastnat. När den stora proppen lossnade kom all skit ur med en väldig fart vilket ledde till att både jag och Michaela fick fullt av koskit över oss.. Efter lite tvättning fortsatte vi och det ledde till en till propplossning -> skitkalas 🙂 Vi kom fram till att propellen behöver bytas så det blev ett projekt till imorgon, för någon annan. För imorgon bär det av på tutorläger med ettorna. Det blir övernattning i Österhankmo till torsdagen då vi återvänder till skolan. Ska bli kul att lära känna årets pojkar 😉

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

En kommentar till “Skitkalas..”

Kommentarer är stängda.