1 september, 2011 av Cicci

Tröskning

Känner att bloggandet bara glider mer och mer avsides. Dels för att det är mycket annat på schemat men också för att datorn med jämna mellanrum bråkar med mig. Jag har svårt att få in bilder i datorn också, så därför har det inte varit speciellt bildrikt på sistone. Nåja, I keep going on!

I måndags hade vi först lite teorilektioner i företagsekonomi. Ganska intressant fastän vi inte kommit så långt in i kursen ännu. Efteråt blev det att köra sväm och det blev väl ett antal tunnor utspridda vid fladan. Vid sidan av tröskades det så länge vädret tillät. Och i tisdags var det äntligen min tur att få provköra tröskan! Har aldrig suttit i en tröska förut, så lite spännande var det nog. Men jag personligen tyckte det gick helt okej även fast man måste vara på helspänn hela tiden och se efter så allt går som det ska. Jag bytte om med Tony, och när jag inte tröskade körde jag kärrorna upp till skolan. Idag har vi också haft företagsekonomi och efteråt så var jag ledig. Det passade bra att fara in till Vasa och leta lite nya kläder och skolmaterial. Resten av kvällen har jag i princip spenderat framför skolböckerna. Det tar på att läsa studenten. Har tappat suget lite och har knappt någon motivation kvar.. Men det är bara lite kvar så får jag börja tenta, så jag försöker stå ut så gott det går 🙂

Kommentarer inaktiverade.