Regniga Österbotten

Från ett soligt och varmt (35-40’C) Turkiet är det en stor skillnad att komma hem till ett regnigt, blåsigt och kallt Finland. Men ändå var det så otroligt skönt att få komma hem. Hela vår semester har vi haft grymt bra väder, till skillnad mot vad ni har haft här hemma om jag förstått saken rätt? När planet kom in över Vasa såg man översvämmade åkrar genom fönstret och vattnet stod högt i potatislandsfårorna. Idag regnar det dock inte här, ännu. Men molnen ligger tunga och grå..

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)