16 november, 2011 av

Trötthet…….

……..lär ska kunna motverkas med ljus i örat hörde jag på radion i hörlurarna häromdagen. Vänta nu……hörde det i hörlurarna!?! Där är det ju totalmörker och dem går man ju med på huvudet mest hela dagarna nu och när man tar dem av sig har det hunnit bli mörkt så mina öron ser nog inte mycket ljus den här tiden på året. Kanske det är orsaken till den trötthet som jag nu dras med? Vill ju bli att man nickar till så fort man sätter sig ned bland annat här vid bloggdatorn.

Är det någon av bloggläsarna som testat denna form av ljusterapi?

I så fall vore det roligt med kommentarer om upplevda erfarenheter. Eller kanske får vi be Bondbloggs-Nisse som är tekniskt lagd att fixa ett par hörlurar med inbyggda led-ljus för forskningsändamål? Jag kan gott ställa upp som försökskanin för det vore nog lätt att konstatera effekten den här tiden på året.
Den lilla rimfrost vi haft de 2 senaste dagarna har inte förmått lysa upp tillvaron och snö vill jag inte ha ännu för skördearbetet fortskrider och höstplöjningen har jag ännu inte hunnit börja med.

Kommentarer inaktiverade.