18 november, 2011 av Cicci

Studentskrivningar..?

Oj det känns verkligen som det gått många dagar sedan jag senast skrev. Men jag måste väl skylla på att jag haft upp över öronen med skolarbeten och dylikt. Jag har bland annat blivit utvald till skolans elevkårs ordförande och på måndag far jag iväg till Brändö på ”skolning”. Vi har bytt läsordning nu igen, så nu har mina två dagar i veckan bytts ut till fem dagar i veckan. Måndag och tisdag spenderar jag tiden på jordbruket och resten av veckan med student-ämnen. Bland annat har jag idag anmält mig till vårens studentskrivningar. Jag ska skriva engelska och matte i vår, så få se hur det går då! Är faktiskt lite nervös inför det redan; känns som jag skulle kunna sitta och plugga tjugofyra timmar om dygnet. 😀 Men det är ju först i februari och mars, så nog ska jag väl hinna läsa igenom materialet några gånger..! Också denna helg ska jag begrava mig i skoluppgifter då jag har en tent på måndag. Det är sååå roligt att vara studerande ibland… (Hoppas ni märkte ironin där!) 😉

Jag har förresten uppdaterat detta inlägg, då det inte fungerade som jag ville.

Kommentarer inaktiverade.