Studentskrivningar..?

Oj det känns verkligen som det gått många dagar sedan jag senast skrev. Men jag måste väl skylla på att jag haft upp över öronen med skolarbeten och dylikt. Jag har bland annat blivit utvald till skolans elevkårs ordförande och på måndag far jag iväg till Brändö på ”skolning”. Vi har bytt läsordning nu igen, så nu har mina två dagar i veckan bytts ut till fem dagar i veckan. Måndag och tisdag spenderar jag tiden på jordbruket och resten av veckan med student-ämnen. Bland annat har jag idag anmält mig till vårens studentskrivningar. Jag ska skriva engelska och matte i vår, så få se hur det går då! Är faktiskt lite nervös inför det redan; känns som jag skulle kunna sitta och plugga tjugofyra timmar om dygnet. 😀 Men det är ju först i februari och mars, så nog ska jag väl hinna läsa igenom materialet några gånger..! Också denna helg ska jag begrava mig i skoluppgifter då jag har en tent på måndag. Det är sååå roligt att vara studerande ibland… (Hoppas ni märkte ironin där!) 😉

Jag har förresten uppdaterat detta inlägg, då det inte fungerade som jag ville.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)