Träffis!

Nu ska jag börja leta mig ner till de södre delarna av vårt land för att träffa mina bondbloggen-kollegor! Det ska bli riktigt roligt att få träffa allihop. Men efter att ha kör sväm hela eftermiddagen kanske jag borde tvätta upp mig lite innan. Men kanske det inte gör något, alla av oss är väl ganska vana med den lukten 😉 Nåja, lite folkvett måste man väl ha! Nu hoppas jag bara jag kommer helskinnad hem tillbaka också! Ha det så gött kära läsare, våran är nästan här!

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)