17 april, 2012 av

Närmat…..

tangerade jag i gårdagens inlägg och det lönade sig tydligen för idag blev jag bjuden på lunch av närmatsprojektet 🙂 Projektet Närmat och kvalitet hade arrangerat en föreläsning för grönsaksodlare och potatisproducenter till kvällen men där hade jag tyvärr inte möjlighet att delta. Men lunchen på YA i Närpes hann jag med i alla fall då den råkade sammanfalla med våra leveranser till sydösterbotten. Det är inte alla dagar man blir bjuden på lunch tillsammans med folk som har ett så stort intresse för genuina råvaror 🙂

Närmatslunch i trevligt sällskap 🙂

 

På hemvägen passade jag på att besöka en av mina tidigare arbetsplatser för att i väntan på vårbruket insupa lite inspiration …….. vilket kan behövas, det har ju utlovats nya snöfall till i morgon.

Några penséer 🙂

 

Dagen har nog bestått av arbete också ifall någon undrar och den gångna helgen blev också arbetsfylld. De vill ju bli så att det man inte får gjort under veckan får lov att utföras under veckoslutet. Traktorn har trilskat vid start en längre tid och jag visste att det var dags för en ny startmotor så en dylik hade jag redan skaffat hem, till all lycka. På lördag kväll ville den nämligen inte längre så det blev en akut reparation långt in på sena kvällen. Trångt och smutsigt var det men jag var i alla fall glad att den sade upp kontraktet i hallen och inte ute i skogen.

Livet är inte bara luncher och penséer, ibland ska det skruvas lite traktorer också :-/

 

 

Etiketter:

3 svar till “Närmat…..“

  1. per-erik skriver:

    Man blir såå 🙂 🙂 åt denna blogg. En aktiv person får vara med om mycket. Har flera gånger tyckt när jag läst dina bloggar, månne du inte bränner ljuset från båda ändarna.

  2. kim skriver:

    ”månne du inte bränner ljuset från båda ändarna”…precis det har jag tänkt åxå, men inte vågat säga…

  3. Christer skriver:

    -> Kim & Per-Erik: Tack för omtanken! Det där har jag nog fått höra förut också, men här är ”högt till tak” vad gäller kommentarerna så våga vidare bara 🙂 Och Ni ska inta vara oroliga, jag ser inte arbetsbördan som en belastning och varför stressa med arbetet för att få lite extra fritid som oftast bara medför extra kostnader och bekymmer 😀