13 maj, 2012 av Cicci

TJ 13!

Gör nog som militärpojkarna och räknar ner dagarna nu! Det blev lite ändrade planer så åker hem redan om två veckor, med samma flyg som min mamma. Min mamma ska ju komma hit och hälsa på, så om en och en halv vecka borde hon landa på Island. Det känns bra, saknar alla hemma väldigt mycket!! Så vi åker alltså härifrån söndagen den 27 maj, istället för onsdag 30.5 som det först var planerat. Med god tur hinner vi väl se lite mer av Island innan! Fast jag nu har fått se på landet i en månad redan, men alltid kan man väl se ännu mer. Allt känns mycket lättare nu då det blev lite kortare tid.  Visst är det roligt att vara här men hur skönt är det nu inte att få komma hem! Nåväl, lite mockning och mjölkning kvar på dagens schema så det är väl bara att fortsätta jobba nu! 🙂 Bless!

 

Kommentarer inaktiverade.