TJ 13!

Gör nog som militärpojkarna och räknar ner dagarna nu! Det blev lite ändrade planer så åker hem redan om två veckor, med samma flyg som min mamma. Min mamma ska ju komma hit och hälsa på, så om en och en halv vecka borde hon landa på Island. Det känns bra, saknar alla hemma väldigt mycket!! Så vi åker alltså härifrån söndagen den 27 maj, istället för onsdag 30.5 som det först var planerat. Med god tur hinner vi väl se lite mer av Island innan! Fast jag nu har fått se på landet i en månad redan, men alltid kan man väl se ännu mer. Allt känns mycket lättare nu då det blev lite kortare tid.  Visst är det roligt att vara här men hur skönt är det nu inte att få komma hem! Nåväl, lite mockning och mjölkning kvar på dagens schema så det är väl bara att fortsätta jobba nu! 🙂 Bless!

 

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)