Bäst hittills!

Idag har vi varit på långritt! Helt otroligt roligt och så underbart fin natur! Jag och Michaela var helt i extas, för detta har vi velat göra hela tiden vi varit här och idag passade vi på att fara då det var så bra väder. Nästan vindstilla och närmare 20 grader. Vi for från gården och över till andra sidan dalen, passerade en geyser ( alltså en varmvattenkälla ) och gick i floden med hästarna. Vi ska försöka komma oss dit igen innan vi åker, börjar ju nog vara slutspurten för vår praktik nu så! Hela ridturen tog ca 2,5 timmar men skulle nog kunna göras betydligt fortare. Vi njöt däremot av det vackra vädret och hade ingen brådska 🙂 Lätt bästa dagen under vår Islandstid!

Geyser som vi ser från gården. Varmvattnet kommer upp mitt i floden i en sten.
Vattenlekar i floden. Gården syns i bakgrunden.

Författare: Cicci

Mitt namn är Cecilia "Cicci" Lundberg och jag är 17 år. Petalaxbo med intresse för djur och natur, främst hästar och hundar. Bor med min mamma, pappa och två småsystrar; Jennifer, 14 och Julia, 11. Går i skolan i Gamla Vasa på Yrkesakademins lantbrukslinje andra året och bor på skolans internat under veckorna. På fritiden är jag med mina vänner. Andra intressen är musik och fotografering. Som person är jag väldigt positiv och pratglad och försöker alltid se till att personerna i min omgivning har det bra. Jag läser också studentämnen på samma gång som vanliga yrkesämnen, och får därför både yrkesexamen och studentexamen. Detta kallas kombinerad examen (kombi). :)

En kommentar till “Bäst hittills!”

Kommentarer är stängda.