21 maj, 2012 av Cicci

Bäst hittills!

Idag har vi varit på långritt! Helt otroligt roligt och så underbart fin natur! Jag och Michaela var helt i extas, för detta har vi velat göra hela tiden vi varit här och idag passade vi på att fara då det var så bra väder. Nästan vindstilla och närmare 20 grader. Vi for från gården och över till andra sidan dalen, passerade en geyser ( alltså en varmvattenkälla ) och gick i floden med hästarna. Vi ska försöka komma oss dit igen innan vi åker, börjar ju nog vara slutspurten för vår praktik nu så! Hela ridturen tog ca 2,5 timmar men skulle nog kunna göras betydligt fortare. Vi njöt däremot av det vackra vädret och hade ingen brådska 🙂 Lätt bästa dagen under vår Islandstid!

Geyser som vi ser från gården. Varmvattnet kommer upp mitt i floden i en sten.

Vattenlekar i floden. Gården syns i bakgrunden.

Ett svar till “Bäst hittills!“

  1. Bondmoran skriver:

    Åhhh…. Det ser helt underbart ut!! Jag har aldrig varit på Island men jag vill dit någon gång!

    Kram
    Bondmoran
    http://www.bondmoran.nu