27 maj, 2013 av Charlotta

De e ju vår!

Betesplanering, sortera får och släppa ut i små omgångar, klippa de sista som ännu dras med vinterullen, sladda, harva, så, välta min lilla ha, ely-central-damer på besök, klippa gräsmattan, bottenmåla båtar, vara på talko, olja utemöbler, sätta potatis, dra fiberduk, sätta lök, flytta får, 5 mm regn, plocka sten, gödsla vallar, gå på fysioterapi, plantera tomater åt mommo och åt mej själv, fräsa, skruva nytt dörrlås på valle, rusta fårkörar vagnen och så det här vardagliga vanliga, tvätta fönster, byka, diska, äta…

Ja, man kan ju också helt kort säga att det är vår.

Med det här vill jag absolut inte sparka någon i baken på något vis, men ibland när man träffar bekanta och dom frågar: nåå… hur e de? Så svarar jag ofta att: janå, huvudet högst och de e ju vår! Och skenar vidare… Endel står kvar som frågetecken och funderar, andra förstår precis hur jag menar. 🙂

Strandvägen

Strandvägen

Kommentarer inaktiverade.