20 juni, 2013 av Charlotta

Inte helt tokigt

Nej, int blev de så tokigt.

Söderåkern

Söderåkern

söderåkern

söderåkern

Men mycket jobb återstår. Egentligen ser det för hemskt ut när man kryper in under de täta stora granarna för att söka upp de gamla dikena, men lite bättre har det blivit och mer ska de bli. Nu först lite får hit för att se till att det inte till hösten blir att börja från ruta 1 igen.

Små skott av sälg

Små skott av sälg

Kringom på åkern där jag tagit bort buskage av sälg och annan lövträd, kommer det nu upp miljontals med små skott. Får dom vara ifred har jag det snart att se ut dubbelt värre än vad det gjorde i vintras, men jag skall släppa ett 20-tal småbaggar på dem så är de snart ett minne blott. 🙂 Fördelen med att ha får, det lönar sej att hugga lövsly, får man bara får dit kommer de inte igen så länge fåren går där.

Dessa små raringar växer det också i en knut, önskar att det gick att skicka lite av dens underbara doft genom skärmen, eftersom det inte ännu går, så får ni hålla till godo med en bild av raringen och så önskar jag er en riktigt trevlig midsommar!

005

Kommentarer inaktiverade.