12 juni, 2014 av Charlotta

Dimma igen

Jammen, nog är det ju konstigt. Varför ska det vara dimma varje gång vi ska till Borstö? Nå, kanske inte alltid, men så kändes det. Det var dimma när vi förde fåren dit för bara något år sen också, eller var det ifjol? Det var klart på morgonen när jag steg ut genom dörren, men sen rullade det in tjock dimma på bara den tiden som jag gick upp till fåren, lastade dem och började köra ner mot stranden.

Har man gjort en plan, så har man, så vi for ändå.

Mitt i dimman

Mitt i dimman

Gps och radare och en van chaufför. Pappa körde. Han har varit ute i dimma förr, så det gick bra. 🙂 Mitt ute på fjärden kom vi till ett hål i dimman.

Mitt på fjärden

Mitt på fjärden

Sån är den, dimman, oberäknelig. Till vänster i bild finns holmar man normalt ser, men nu står dimman som en vägg och skymmer. På hemvägen hade dimman lättat, så ungefär halvvägs hem var det snudd på fri sikt.

Nu är alla fåren där dom skall vara för sina sommarbeten. Känns bra 🙂 Men till lika är dom ut kring världen och det brukar kännas bäst när man har dem hemma på hösten igen.

Kommentarer inaktiverade.