13 juli, 2014 av Nisse

Bondbloggarträffen 2014

Det börjar bli tradition att bondbloggarna träffas på sommaren. Efter den fantastiska upplevelsen i Åbolands skärgård hos Sonja och Lotta trodde man inte det kunde bli lika bra men det blev det. Besöket hos Christer och Kalle var intressant och (som vanligt för bondbloggarna) roligt och jag blev riktigt imponerad på bägge ställena. Men mera om det senare. Nu sätter jag bara in en del av de “officiella” bondbloggarbilderna – redaktionen får senare välja ut den bästa. Det här är bara mina bilder. En av favoriterna är den bild i haveråkern där vi försöker se allvarliga och stränga ut utan att riktigt lyckas:

DSCN0840

Fast visst kan vi se tuffa ut också. Typerna nedan vill man inte möta på en åkerväg då det börjat skymma:

DSCN0842

Nå, i verkligheten var det mest skoj och skratt:

DSCN0838

Nu är vi tillbaka  till vardagen fastän det är söndag. Christer med familj jobbar med måndagens leveranser med svetten i pannan och jag skall måla golvet andra gången och tömma kalluftstorken och så blir det att börja med allt vi skulle göra den här sommaren men inte hunnit med på grund av branden. Men jag återkommer.

Etiketter:

4 svar till “Bondbloggarträffen 2014“

 1. per skriver:

  det är nåt skumt med Kalles bondbloggen mössa…

 2. Nisse skriver:

  Inte vet jag det. Men den satt mest på Lovisas huvud …

 3. per skriver:

  …ehh…vem är Lovisa…

 4. Nisse skriver:

  Om du ser på Österbottnisk rundtur – del Kalle där vi står utanför växthuset så finns Lovisa längst till vänster med Kalles mössa på huvudet. Lovisa är Kalles äldre dotter och Klara (längst fram) den yngre.