2 augusti, 2014 av Kalle

Lite barnsligt kanske….

Nu kliar det i fingrarna igen – helt i onödan

Valtra har tydligen gjort nån slags PR grej och stylat en traktor. Det har hänt förr också, om jag inte minns fel så var den första svarta Valtran också nån sorts stylinggrej, men nu har dom verkligen gått ett steg längre.

Som före detta fraktare (om än mest av folk) så är jag svårt betagen av extraljus och alla sorters krombågar. Därför stannade nog ögonen vidöppna när jag såg schabraket som finns på bilden nedan. Efter den första förskräckelsen så startade liksom en skakning på nedre däck – och ett långsamt habegär började ta form.

Det skulle verkligen vara roligt med en traktor som absolut inte liknar nånting som nån annan har, det skall inte förnekas. Att färgen sen inte precis ligger på min favoritlista får man väl ha överseende med – den är ju åtminstone udda.

Nåja, även om traktorn kommer att gå att köpa  senare i höst så blir det nog inte aktuellt för min del, av flera olika orsaker.

Dels för den långhåriga röda mattan inne i hytten, den har absolut ingenting att göra i en arbetsmaskin, dessutom är denhär traktorn flera nummer för stor för mig, jag behöver inte 170 hästkrafter och utöver detta har jag inte råd med någon ny traktor just nu. men ändå.

Drömma får man och visst, färgen kan man vänja sig vid och kromrör, det behöver man inte vänja sig vid – såna finns redan på önskelistan – fast kanske inte till traktorn.

N163_Direct_Pink_Right_76222

2 svar till “Lite barnsligt kanske….“

  1. Anette skriver:

    Haha, den vill man ju ha fast man inte behøver en traktor øverhuvudtaget. Men de skulle ju kunna gøra den i leksaksstorlek, då skulle jag køpa direkt 🙂

  2. Mia w skriver:

    Nej va HEMSK!