Sista tävlingsdagen

Du kan ännu i dag lägga en gissning på antalet stockträd som Nisse sågat ner i vinter. Svaret behöver inte vara exakt – den som kommer närmast vinner en Bondbloggen-keps att pryda hjässan med i sommar!

Läs mera i det här inlägget, och svara i en kommentar. Du kan också mejla in din gissning till bonden.blogg@yle.fi, eller gå in på Bondbloggens sida på Facebook och svara i en kommentar där.

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

En kommentar till “Sista tävlingsdagen”

Kommentarer är stängda.