Fyra vinnare

Hela fyra personer träffade alldeles mitt i prick när det gällde att spika datumet för vårsådden – Kalle var först och detta skedde måndagen den 10  maj!

Bondbloggen-kepsar skickas den här gången till Toffe, Andreas, Thomas och Gitta.

Grattis!

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

7 reaktioner till “Fyra vinnare”

  1. Jess, säger jag också! Sku man nu bara själv snart slippa ut på åkern…

  2. Nisse har rätt. Det är en riktigt snygg mössa. Synd att jag inte lade märke till tävlingen. 🙁

  3. Ja idag har Gitta fått 2 stycken Bondbloggs kepsar med posten.
    Fina kepsar!
    Tackar så mycket och fortsätter följa er på bloggen.
    Lycka till med sådden.

Kommentarer är stängda.