Kalle harvar

Tror väl inte på något pris i Cannes för denna film men lite åkerstämning kan den kanske förmedla

Författare: Kalle

Har varit spannmålsodlare sedan 20 årsåldern. Jobbar som brandförman i Närpes, det betyder att jag inte är heltidsjordbrukare annat än i hjärtat. Jag har familj, sambo och tre döttrar födda -04, -09 och -16 Jag odlar spannmål och oljeväxter på 38 ha, och gör detta på största allvar. Den skrala lönsamheten har inte knäckt mig, bara gjort att jag inte kan vara heltidsbonde. Dessutom har jag ett intresse för närhistorien, och jobbar gärna med att restaurera nyare veteranbilar. (70-talet) Har tre dylika + en mc i garaget. Samlar gärna material och skriver ner mycket nutidshistorier för framtiden. Jag är öppen för det mesta bara det inte har med sport eller idrott att göra. Jag betraktar all sport och idrott som flykt och försvarbeteenden, det man inte kan göra med traktorn kan gott lämnas ogjort!

4 reaktioner till “Kalle harvar”

  1. Tänk ett steg till Andreas. Den är öppen för filmandets skull, aldrig annars

  2. Men du har ju fönster framåt också? Jag är bara spydig ja har försökt lära pappa att ha fast fönstren för att hytten blir dammig och så börjar man må så dålig.

Kommentarer är stängda.