21 maj, 2010 av Sonja

Utsikter för idag

Nåjaa, äntligen sitter jag i min Zetor och harvar!! 😀 Pappa har sått några hektar redan tidigare och det fortsätter han med idag också. Bara jag har harvat färdigt,åker jag hem, hämtar välten och börjar välta. Så ska det låta! 😀 En stund efter att jag tog denna bild,körde jag fast mig. Riktigt ordentligt. Så pappa fick först dra låss traktorn, sen lyfta med frontlastaren låss harven. Man måste ju prova på allt nytt! 😛

3 svar till “Utsikter för idag“

 1. Mari skriver:

  Fint att läsa dina textar, och FINA foton från korna. Hoppas du orkar, det är vell som Mats någongång skrev om här på bloggen: bonden har en livsstil och en livskvalitet. Ha en bra kväld!

 2. Cowboy skriver:

  Okej , kanske jag hör surret av er om jag lyssnar noga .. 😛

 3. Sonja skriver:

  Mari: Roligt att du tycker om bloggen. Nu börjar de brådaste tiderna, så det blir mycket jobb och mycket bloggmaterial! 😀 Men nog hinner vi har lite ledigt nu och då också. Lite måste man nog pusta ut ibland, det går inte annars.
  Cowboy: Med lite skärpt hörsel sku du nog ha hört idag. I alla fall då vi arbetade med att få låss Zetorn! 😛