19 juli, 2010 av Ingela

Utlottning av skärmmössor

Veckans skärmmössor har lottats ut och skickas till Korsnäs, Nykarleby och Pargas. Grattis till vinnarna!
Om du också vill ha chansen att vinna en mössa, berätta då för oss vad du tycker om Bondbloggen genom att fylla i vår enkät.

6 svar till “Utlottning av skärmmössor“

 1. utan mössa skriver:

  Varför är det alltid nån från hindersby som vinner en av mössorna?

 2. Mats skriver:

  De facto vet jag inte exakt hur lottningen går till, men det där är nog ett rent sammanträffande. Hindersbyborna är flitiga Bondbloggen-läsare, så de är sannolikt rätt flitiga med att svara på enkät också. Enligt en välplacerad källa använder de internet i nästan enbart för att läsa Bondbloggen. Att läsa nyheter och sköta bankärenden kommer lägre ner på prioriteringslistan. 🙂

 3. Nisse skriver:

  Sablar också – jag som länge var den enda med den fina Bondbloggen-mössan. Nu får man ju konkurrens …

 4. Thomas skriver:

  Du får sannerligen konkurrens Nisse, jag har redan två B-bloggenmössor! Den ena fixade Kalle genom att inleda sådden på rätt dag, den andra bara kom på posten (lotterivinsten). Tror att Mats analys av läget är helt riktigt, många i Hindersby använder sin uppkoppling uteslutande för att läsa Bondbloggen 😉 Dessutom tror jag att den ursprungliga kommentarens ”alltid” i detta fall betyder sammanlagt två gånger…

 5. Bosse skriver:

  Jo, nu finns det då redan 4 mössor i Hindersby 🙂

 6. Gitta skriver:

  Tre stycken finns i Nagu.