Utlottning av skärmmössor

Veckans skärmmössor har lottats ut och skickas till Korsnäs, Nykarleby och Pargas. Grattis till vinnarna!
Om du också vill ha chansen att vinna en mössa, berätta då för oss vad du tycker om Bondbloggen genom att fylla i vår enkät.

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

6 reaktioner till “Utlottning av skärmmössor”

  1. Varför är det alltid nån från hindersby som vinner en av mössorna?

  2. De facto vet jag inte exakt hur lottningen går till, men det där är nog ett rent sammanträffande. Hindersbyborna är flitiga Bondbloggen-läsare, så de är sannolikt rätt flitiga med att svara på enkät också. Enligt en välplacerad källa använder de internet i nästan enbart för att läsa Bondbloggen. Att läsa nyheter och sköta bankärenden kommer lägre ner på prioriteringslistan. 🙂

  3. Sablar också – jag som länge var den enda med den fina Bondbloggen-mössan. Nu får man ju konkurrens …

  4. Du får sannerligen konkurrens Nisse, jag har redan två B-bloggenmössor! Den ena fixade Kalle genom att inleda sådden på rätt dag, den andra bara kom på posten (lotterivinsten). Tror att Mats analys av läget är helt riktigt, många i Hindersby använder sin uppkoppling uteslutande för att läsa Bondbloggen 😉 Dessutom tror jag att den ursprungliga kommentarens “alltid” i detta fall betyder sammanlagt två gånger…

Kommentarer är stängda.