Lyssna på Mats

Mats sommarprat finns nu ute på Arenan och ligger kvar där i en vecka. Om du hellre trycker i gång den vanliga radion så går programmet i repris i kväll klockan 21.10.

Här kan du höra Mats berätta om nervositet, brist på taktsinne och vikten av moral och engagemang. Han spelar också sin favoritmusik.

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

12 reaktioner till “Lyssna på Mats”

 1. Mycket bra talat. Morgonens “arbete” skulle passa in så jag kunde höra på dej. Och så gillar du Stefan Sundström! Denna slashasiga härliga person. Jag har haft förmånen att lyssna live på honom några gånger på Mosebacken i Stockholm.

 2. Jo, han är slashasig på ett sympatiskt sätt. Han spelade i Jakobstad häromåret och det var en av de mest genuina konserter jag varit på.

 3. Fick gåshud av musiken två gånger! Först Craig Morgan, fick lust att varva Cummins-dieseln i traktorn lite extra när International Harvester drog igång, sedan av Sting med Fields Of Gold. Roligt när någon pratar om det som är vardag också för en själv på radion nån gång. Bra pratat!

 4. Jag rodnar nästan. 🙂 Jo, den där International Harverster kunde spelas oftare. 😉

 5. Jag missade pratet på grund av att min dotter kom till världen men jag skall lyssna på dig senare!

  Tack för att nån orkar prata för oss bönder! 🙂

 6. GRATTIS till dottern!!! Mår alla inblandade bra?

  Barns födelse är fullgod orsak att inte lyssna på radio. 😉

 7. Tackar!

  Vi steg ur bilen vid sjukhuset elva tiden och föderskan hade lite illa att gå, 😛 13.10 föddes en dotter och 19 tiden åkte vi hem för att ta hand om gården igen. Alla mår bra och livet rullar vidare. 🙂

Kommentarer är stängda.