Kom och se Kalle i Bettinas soffa

daisy jack

Bettina Sågbom turnerar i Svenskfinland och bandar in program i Kristinestad 21-22.9.2010.
Bettina Sågbom turnerar i Svenskfinland och bandar in program i Kristinestad 21-22.9.2010.

Kalle kommer som bekant att vara med i Bettina S i Kristinestad den 21 september. Du är hjärtligt välkommen att sitta med i publiken och se Kalle och Bettina in action! Förutom Kalle medverkar också pizzakungen Rabbe Grönblom och sångerskan Kristin Siegfrids med sitt band Daisy Jack.

Inspelningen börjar klockan 18, på Corner. Mejla din anmälan till bettinas.fst@yle.fi så snart som möjligt för att försäkra dig om en stol.

Före inspelningen har du möjlighet att träffa alla fyra bondbloggare på Corner, från och med klockan 17. Sonja, Mats, Nisse och Kalle finns där för att diskutera med dig och bjuda på lite underhållning. Kom och skaka hand med dem och lär känna personerna bakom den här bloggen!

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

4 reaktioner till “Kom och se Kalle i Bettinas soffa”

  1. “..och bjuda på lite underhållning”?? Hmm, var tycker ni andra tre att vi skall göra? Skall vi satsa på sång eller dans eller kanske både ock? 🙂

  2. Oj nej, jag sjunger uselt och dansar inte alls … Och det enda jag kan spela är bandspelare …

Kommentarer är stängda.