Gissa prylen del 2 – vinn en keps!

I det andra avsnittet av serien “gissa bondrelaterade prylar” är det Nisses tur. Vad är det Nisse visar upp här, och vad används grejen till?

Mejla ditt svar till bonden.blogg@yle.fi. Kom ihåg att skriva ditt namn och din adress också! Sista tävlingsdatum är onsdag 06.10.2010 klockan 23.59. Vi gör lite annorlunda den här gången – bland alla som har rätt svar lottar vi ut fyra Bondbloggenkepsar. Om det råkar sig så att ingen har rätt svar lottar vi ut de fyra mössorna bland alla som deltagit i tävlingen. Har färre än fyra personer rätt på frågan lottar vi ut de ”överblivna” kepsarna bland alla deltagare.

Gissa friskt och lycka till!

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.