3 oktober, 2010 av Nisse

Bos-Sestu flygbild

Professorn vill veta hur ladan ser ut men jag tänkte sätta in en flygbild så man ser hela gårdsplanen. ”Te stoor ledun” (den stora ladan) är alldeles vid vägen, på andra sidan vägen nya ladugården som byggdes 1945 och i vinkel med ladan den gamla ladugården som fick en andra våning i samband med ombyggnaden. Bakom nya ladugården saknas på den här bilden den nya torken som byggdes 1997-2010. Alltså är bilden tagen i mitten på 1990-talet.

Bos-Sestu i mitten på 90-talet

Etiketter:

2 svar till “Bos-Sestu flygbild“

  1. Mats skriver:

    Snyggt och prydligt. Vår bakgård brukar censureras från flygfotona. 😉

  2. Nisse skriver:

    Haa, varför tor du jag valde en bild från 90-talet ? Just nu finna på ”vidabackan” (vedbacken) en hop skräp som samlats där de senaste tio åren. Den skall bort och så skall det byggas ett tak för sågverket där – men det får vänta för brådare saker.