Skicka in dina bilder på lador!

Kalles inlägg om den österbottniska ladan, och Mats inlägg om ladan upp och ner har genererat mycket intresse. Har du en bild på en lada som du vill dela med oss andra på Bondbloggen? Ladda då upp den via vårt uppladdningsformulär så publicerar vi dem här på bloggen senare.

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

2 reaktioner till “Skicka in dina bilder på lador!”

  1. Hej Nisse!

    Jag har haft en fotoutställning år 1996 om just lador. Dom tillhör mina favoriter, men jag har inte en enda bild på datorn av vad jag har fotat. Synd, annars har jag mer än gärna bidraget med bilder här.
    Hare gott/Engla

Kommentarer är stängda.