Nisse och World Wide Web

Nästa lördag, den 20 november 2010, är det 20 år sedan den allra första webbsidan gjordes.  Saken uppmärksammades i Min Morgon. Och vem är bättre på att tala om det här än allas vår teknologie doktor, bonden Nisse från Hindersby, som var med då det begav sig?

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

3 reaktioner till “Nisse och World Wide Web”

  1. …och där ser man hur det går när redaktören multitaskar för mycket… 🙂 Saken korrigerad, du fick flytta tillbaka hem till Hindersby!

Kommentarer är stängda.