Kalendersvar

Hohoho!

Ja, det finns många snälla barn som är duktiga på att rimma! Jag var alldeles överväldigad av mängden svar ni skickat in. O så roligt! 😀

Rätt svar 1.12 var adventsstake/adventsljus. Julklappen skickar jag till Britt-May i Kuggom.

Jag drar lott bland alla som gissar rätt. Kom ihåg att svara före midnatt på kalenderrimmen om du vill vara med, efter det kommer det ett nytt rim!

Författare: Julbocken

Jag, Julbocken, bor i Lappland. Jag har ett väldigt säsongsbetonat arbete, den största delen av arbetet sker i december. Följ mig på Twitter.com/julbocken om du vill hänga med i min vardag! I december syns jag här i Bondbloggen, har fixat en adventskalender till er så ni har något roligt att göra medan ni väntar på mitt årliga besök om några veckor. Svara innan midnatt så är du med och vinner kanske klappen som rimmet handlar om! Étt nytt rim kommer varje dag klockan 00.01.