Fler vinnare

7.12: Ja, den här var allt lite klurig! Närmast kom Catarina i Torsholma som gissade att det var en (vägg)kalender.

8.12: Så att det ska finnas att ta av skickar jag ett par två tre par arbetshandskar till Marina i Skuru.

9.12: Plus, minus, och ibland noll, det visar utetermometern och den går till Erika i Vasa. Hoppas den mest visar trevliga temperaturer!

10.12: Brödkaveln, ajaj vad den kan göra ont! Jag hoppas att Annika i Esbo främst använder den till pepparkaksbak och annat trevligt.

11.12: Förklädet är det som ska låta dig slippa undan klåttet. Det här var jättesvårt och det var faktiskt ingen som lyckats gissa rätt. Därför skickar jag klappen till Hjördis i Michelspiltom som kreativt nog tyckte att lösningen på ett pinsamt och fläckigt förflutet är en ring!

Författare: Julbocken

Jag, Julbocken, bor i Lappland. Jag har ett väldigt säsongsbetonat arbete, den största delen av arbetet sker i december. Följ mig på Twitter.com/julbocken om du vill hänga med i min vardag! I december syns jag här i Bondbloggen, har fixat en adventskalender till er så ni har något roligt att göra medan ni väntar på mitt årliga besök om några veckor. Svara innan midnatt så är du med och vinner kanske klappen som rimmet handlar om! Étt nytt rim kommer varje dag klockan 00.01.

En kommentar till “Fler vinnare”

  1. Hej,,, vore kul om ni satte ut alla jul-kalenderns vinster o vinnare ,, det finns ju bara några få, vad jag kan se,, tack på förhand

Kommentarer är stängda.