Ett bra blogginlägg

I går lördag satt Mats och jag av en föreläsning i Vasa. Den handlade delvis om hur man får en blogg intressant. Det var egentligen ganska enkelt, man skriver bara om kläder. Om man mot förmodan inte var intresserad av kläder så fanns det vissa nyckelord man skulle använda. I Sverige var dom vanligaste sökorden i bloggarna sex, Lulu Carter, lampskärmar och silikon. Så enkelt var det alltså.

Kläderna återkommer vi till, de övriga ämnena kan vi lämna dithän, men jag råkade faktiskt ha en hel tub silikon hemma så nu sätter jag in en bild på den och lutar mig bakåt och väntar på läsarmassorna.

Författare: Kalle

Har varit spannmålsodlare sedan 20 årsåldern. Jobbar som brandförman i Närpes, det betyder att jag inte är heltidsjordbrukare annat än i hjärtat. Jag har familj, sambo och tre döttrar födda -04, -09 och -16 Jag odlar spannmål och oljeväxter på 38 ha, och gör detta på största allvar. Den skrala lönsamheten har inte knäckt mig, bara gjort att jag inte kan vara heltidsbonde. Dessutom har jag ett intresse för närhistorien, och jobbar gärna med att restaurera nyare veteranbilar. (70-talet) Har tre dylika + en mc i garaget. Samlar gärna material och skriver ner mycket nutidshistorier för framtiden. Jag är öppen för det mesta bara det inte har med sport eller idrott att göra. Jag betraktar all sport och idrott som flykt och försvarbeteenden, det man inte kan göra med traktorn kan gott lämnas ogjort!

15 reaktioner till “Ett bra blogginlägg”

 1. Det var helt tydligt en onödig föreläsning för er, inte bara du och Mats formulerar er så bra redan, det gör också Sonja och Nisse.
  Alltid lika underfundiga rubriker och småroligt skrivet.
  Jag tror att jag ska heja på er om jag möter er någonstans “på stan”.Jag ser ju era foton varje dag, så jag känner nog igen er 🙂

 2. Jag fattade inte heller det där med lampskärmar. Lulu Carter förekommer visst i Äntligen Hemma programmen Sveriges TV4

 3. Bondbloggen bör absolut införa ett slags “gillar inlägget-funktion” som man med ett enkelt knapptryck kan visa att man anser vara klockrent!

  Och det är inte första gången Kalle skriver sådant jag vill ge “tummen upp” för…

 4. Helt super,suverän tolkning……
  Förresten – alla 4 i bondblogg-gruppen skriver humoristiska, intressanta och tänkvärda inlägg – var och en på sitt sätt.
  Ni behöver absolut inga föreläsningar i de “vanligaste sökorden”…….

 5. Nu väntar vi med spänning på Mårtens redogörelse för veckans läsarsiffror. Blir det en grym spik på kurvan efter Kalles inlägg som ju innehöll de viktiga sökorden ?

 6. Dom sa inget om pengar på föreläsningen, Kalle? Ty när vi granskade besöksstatistiken verkade det nämligen som om inlägg om pengar intresserade mer än inlägg om sex och silikon 🙂

Kommentarer är stängda.