Frågan är fri!

Har du frågor om Bondbloggen? Eftersom vi nu efterlyser flera bloggare hit, så tänkte vi att ni kanske funderar extra mycket på olika saker som rör bloggen och bloggandet.

Kanske lockas du av titeln bondbloggare men undrar hur det ter sig i praktiken? Eller har du bara annars tankar kring bloggen? Sonja, Kalle, Nisse, Mats och så vi på redaktionen svarar vartefter, ingen fråga är för liten eller för stor. Ställ era frågor här nedan i kommentarsfältet, så ser också andra läsare svaren.

Känner du att du hellre diskuterar mer direkt, så är du välkommen att skicka e-post till bonden.blogg@yle.fi. Du kan också lyssna på Lördax, där Mats, Sonja och producent Carin berättade om bloggen och sökandet efter nya bloggare.

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.