27 februari, 2011 av Mats

Det löser sig

Chills problem börjar lösa sig, bokstavligt talat. Efter några kaffekoppar paraffinolja och en joggingtur på lördag morgon började magen fungera igen. Mitt framför vår postlåda, för att vara exakt… Trots det fick hon stanna kvar i sjukstugan för att jag skulle kunna följa upp henne ännu lite till. På eftermiddagen tog Hannes och jag ut henne på ytterligare en promenad och sen fick hon återförenas med sin mamma.

Genast Chill kom innanför ladugårdsdörren råmade hon till och i nästa sekund formligen kokade det i ladugården. Precis vartenda djur kom rusande för att se den ”förlorade” kalven som återvänt. Det är fantastiskt hur de kan känna igen varandra. Cheryls pysslande och slickande var inte heller att ta miste på.

2 svar till “Det löser sig“

  1. Gitta skriver:

    Ja ingen skillnad på barn, alltid lite bekymmer.

  2. Mats skriver:

    Du har rätt i att det finns vissa likheter, Gitta. Tack och lov är den känsligaste tiden för kalvarnas del de 3-4 första månaderna, med mänskobarn är den ju något längre. 🙂