Andra säsongens bloggare är…

Maria Pietola, Snappertuna
Charlotta Björklöf, Nagu
Christer Finne, Solf
Cecilia Lundberg, Petalax

Lyssna på den första presentationen i Lördax imorgon – antingen direkt via Radio Vega på Arenan eller i din radio.

Välkomna!

Författare: Ingela

Jag är redaktör för Bondbloggen på svenska.yle.fi och figurerar mest i kulisserna. Jag bloggar inte egentligen, men varje gång det finns en intressant intervju med någon av Bondbloggens skribenter, eller när vi hittar annat material som kan vara intressant att läsa/höra/titta på, så dyker det upp ett inlägg av mig.

7 reaktioner till “Andra säsongens bloggare är…”

  1. Fint med nya fräscha krafter. Här ser man att alla bönder är olika och sysslar med en massa saker.

    Vi gamlingar är kvar tillsvidare men måste förstås ge utrymme åt de nya. Och så börjar det ju på andra varvet för oss. Även om varje år är olika så är det i stort sett samma saker som skall skötas om varje år. Så läsarna kan ju bli uttråkade på oss …

  2. Roligt med nya bloggare! Men inte blir ni “gamla” ointressanta för det! Det är alltid roligt att läsa om hur bondens vardag är i olika delar av Svenskfinland.

  3. Tack. Sträcker ut handen jag med. Hoppas Ni “gamla” blir kvar som stöd för det känns ju lite osäkert om jag når de nivåer som Ni hållit under “premiäråret”. Precis som Nisse skriver så är ju åren olika så nya teman / problem dyker säkert upp. Det är ju också det som är en av tjusningarna med att vara bonde, variationen alltså tänker jag på i första hand. Fast visst har problemlösning sina goda sidor också, speciellt när man lyckas nå ett gott resultat.

Kommentarer är stängda.