7 april, 2011 av Cicci

Föusdaag!

Idag har vi tillbringat dagen i fähuset med kossorna. 🙂 Det har kommit en ny kalv som var otroligt söt med en bred bläs. Jag och min klasskompis (och en av mina bästa vänner) Michaela kallar den Boom. Vi hade inte så mycket att göra i fähuset idag, då tvåorna har dejour och hinner göra det mest på morgnarna. Men vi blandade lite komix och städade i höladan.
Vi har som ’tradition’ att dricka té då vi är i fähuset, så vi satte på en panna då vi hade kaffepaus. Men till vår besvikelse fanns det inget socker! Och jag är så kräsen så jag kan inte dricka té utan socker, så då fick jag vara utan!

Efter att vi ätit broilersoppa hade vi en timme då vi fick information om sommaren, då vi ska ha praktik på skolan. Det kommer bli en sommar fullspäckad med program och jobb som jag verkligen ser fram emot! 🙂 Vi ska ha tre gånger dejour under sommaren. Jag ska ha två gånger med kossorna, och en gång med grisarna.

Nu ska Michaela och jag gå och äta middag till skolans matsal! Hoppas dom bjuder på något gott åt oss hårt arbetande bönder 😉

Kommentarer inaktiverade.